Bent u benieuwd wat InHuiz voor u kan betekenen?

Bel ons Mail ons Contactformulier

 

Een verbouwing aan uw huis doet u niet elke dag. Wij hebben een team van specialisten die u alle zorgen uit handen neemt. Van het ontwerpen van keuken, badkamer of gehele woning tot het realiseren hiervan. Door onze ervaring weten wij wat de turn key is voor de beste prijs.

Ontwerp en advies op maat

Graag leren wij u kennen in een persoonlijk gesprek. Wij plannen een afspraak met u om te kijken wat u van ons verwacht en of we dit ook voor u kunnen realiseren. Ons team van specialisten kan u in alles voorzien. In een dit gesprek inventariseren wat wel en niet in het budget past en hoe we dit precies vorm kunnen geven. Uiteraard organiseert InHuiz dit allemaal voor u in mooie 3-D modellen en een overzichtelijke offerte zonder meerprijzen.

Inspiratiecentrum

In ons inspiratiecentrum vindt u een uitgebreid assortiment afbouwmaterialen, zoals hang- en sluitwerk, elektra, deuren, gietvloeren, tegels, maar ook (handgemaakte)keukens, badkamers en op maat gemaakte inbouwkasten. Alles onder één dak. Bij ons kunt u uw woning laten afwerken zoals u dat wilt. Uw adviseur zorgt er bovendien voor dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Vooraf worden de totale kosten berekend, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Verbouwing

Wij nemen ook de realisatie van uw wensen voor onze rekening. Zodat u er geen omkijken naar heeft en snel kunt genieten van de door u uitgezochte materialen in uw nieuwe/bestaande woonomgeving.

Architectuur

InHuiz biedt op maat gemaakt exterieur en interieuradvies en ontwerpen wij specialiseren ons in het bedenken van bijzondere concepten waar de vormgeving van de buiten en binnenruimte vaak leidend is voor het creëren van de nieuw aan te leggen tuin.  
De mogelijkheden variëren van een interieuradvies tot een totaalconcept voor een verbouwing of nieuw te bouwen woon- of werkomgeving. Dit al doen we met een vast team van partners.

Afspraak maken?

Wij kunnen meer dan alleen uw keuken en badkamer leveren. Wij hebben de kennis in huis om uw hele verbouwing te organiseren. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en verzorgen we een offerte met een totaal aanbieding zodat u precies weet waar u aan toe bent.

error: Content is protected !!